Boeken

Introductie

Om uw feest te voorzien van de nodige apparatuur, beschik ik over een licht en geluidsinstallatie tot ongeveer 150 personen. Dit is uiteraard zeer afhankelijk van uw wensen. Wilt u harde feest muziek of juist rustige achtergrond muziek? Wilt u alleen geluid of alleen licht of allebei?

En omdat er zonder muziek geen feest is, beschik ik over een ruime muziekcollectie. Van de discoclassics uit de 70’s tot de hedendaagse top 40 muziek.

Zoals mijn slogan al zegt:

“DJ Millhouse. Voor al uw house, dance en Allround muziek”

Aangezien elk feest anders is en iedereen andere wensen heeft is het lastig om een standaard prijs voor een show vast te leggen.

Voor een passende prijs kunt u geheel vrijblijvend een email sturen met uw wensen, het aantal aanwezige gasten en de tijden van het feest.


Eventuele extra’s

Truss lichtbrug:

Sinds kort is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een truss lichtbrug. Deze lichtbrug geeft een nettere uitstraling voor uw feest en ziet er tevens professioneler uit.

Verder kan er aan deze lichtbrug ook een zwart theaterdoek hangen van 6×3 meter. Doordat de achtergrond niet zichtbaar is, wordt u niet afgeleid door een rommelige achtergrond en geeft het een rustige beeld.

IMG_3188   IMG_0223

Movingheads:

Movingheads zijn beweegbare lampen die mooie bundels creëeren door de hele ruimte. Ze beschikken over een kleurenwiel met meerdere kleuren en verschillende figuren.

Deze movingheads worden geleverd met een trussdeel van 1 meter waar ze op geplaatst worden, zoals op de 4e foto goed te zien is.

Daarnaast beschikken deze lampen over een 30W LED lamp. Ze zijn dus nog behoorlijk zuinig ook.

DSC_2240  DSC_2551  DSC_2548

DSC_2515

LED lampen:

De technologie van LED gaat tegenwoordig steeds sneller. Zo zijn er nu ook professionele LED lampen met een behoorlijke lichtoutput.

Deze lampen gebruik voornamelijk als sfeer verlichting om de ruimte mooi aan te lichten. Als uplighting geeft dit namelijk een heel mooi effect en laat de ruimte zeer goed tot zijn recht komen.

DSC_0268 DSC_0270

DSC_0219

DSC_0300   DSC_0223


Zijn er nog meer mogelijkheden voor een Drive-in show?

Indien u een licht- of geluidsset voor meer dan 150 personen nodig heeft, kan dit natuurlijk altijd tegen een meerprijs geregeld worden.
Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.

2013-08-16 14.53.17 IMG_1625

© DJ Millhouse 2023